כאב גב חזק בקימה בבוקר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/04/2019 | 17:12 | מאת: עדי

שלום. אני בן 44 טכנאי במקצועי יושב בעיקר בנהיגה. מי זה שנתיים סובל מכאבי גב תחתון (בהתחלה הם היו שוליים אבל מציקים ובזמן האחרון כ חצי שנה כשאני קם בבוקר יש לי רגישות בגב התחתון שמציקה לי ולאחר תירגול של מתיחות / יוגה זה נרגע כמעט לחלוטין. לפני שבועיים התעטשתי ונתפס לי הגב ברמה שהיה לי קשה ללכת לקחתי אופטלגין ולאט לאט הלכתי לעבודה למחרת הרגשתי כבר יותר טוב וביום השלישי היה שיפור נוסף. אבל ביום הרביע שקמתי מהמיטה היה לי קשה להתיישר וכאב לי מאוד בהתחלה לקחתי ארקוקסיה 90 שכנראה עזר קצת למשך 3 ימים ולאחר מיכן הראשה אמרה לי להפסיק ולקחת טרמדקס 100 , זה עוזר אבל עדיין אני מרגיש כאב בבוקר לא כמו לפני התרופה (יום אחד הפסקתי למחרת כאב רצח). ביצאתי בדיקות דם והכל תקין כלל CRP ו Uric acid. עדיין לוקח את טרמדקס 100. האם יכול להיות שזה החרפה במצב בגב וצריך לבצע צילום חוזר? האם זה יכול להיות סוג של דלקת מקשחת ? והעם ניתן להגיע אליך ללא CT/MRI מהחצי שנה האחרונה? בברכה והאם אפשר להגיע אליך כא

נשמע על פניו בלט דיסק בגב התחתון. מאחר ואורח החיים שלך בעבודה אינו מיטיב עם הגב שלך, עליך לבצע מהלכים מתקנים כמו שחייה או התעמלות מחזקת לגב, אין ארוחות חינם וכדורים הם לא פתרון.

04/04/2019 | 00:19 | מאת: עדי

ממצאים: מבנים גרמיים של גופי החוליות והקשתות אחוריות הודגמו תקינים. 1 הודגמו שינויים ספונדילוארטרוטיים קלים במפרקים הפאצטליים. S-2L בגובה מפרקים סקרו-איליאקליים שמורים. אין עדות להצרות תעלה ספינלית גרמית. :2L-1L סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. הודגם בלט דיסקי דיפוזי קל ללא לחץ על הטקלי. :3L-2L סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. הודגם בלט דיסקי דיפוזי קל ללא לחץ על הטקלי. :4L-3L סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. הודגם בלט דיסקי דיפוזי קל ללא לחץ על הטקלי. :5L-4L סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. הודגם בלט דיסקי דיפוזי קל ללא לחץ על הטקלי. :1S-5L סריקת המרווח הבינחולייתי מוצר. הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. הודגם בקע דיסקי אחורי מרכזי מלווה בזיזים היקפיים גורם ללחץ על השק הטקלי. פורמינות נאורליות גרמיות מעט מוצרות. אין עדות ללחץ על שורשים עצביים התרשמות: שינויים ניווניים קלים בעמוד שדרה מותני. L1-L5 - בלטי דיסקים קלים. S1-5L. - בקע דיסקי עם לחץ על השק הטקלי. ניתן להגיע אליך? בברכה

אין צורך שתגיע אלי. ראה תשובתי למעלה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק