כאבי גב וקושי בהליכה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/05/2017 | 18:32 | מאת: שמעון

שלום רב, הנני לאחר ניתוח לתיקון פריצת דיסק אחורית עם לחץ אחורי על חוט השדרה גובה c2-3 למשך מספר חודשיים מצבי השתפר כולל יציבה והליכה. כ 4 חודשיים לאחר הניתוח מצבי החל להדרדר כך שכיום אני הולך למרחקים קצרים עם מקל הליכה. ב mri מעודכן שעשיתי כעת 2 שנים לאחר הניתוח נצפה בלט דיסק אחורי ב c3-4 c5-6 עם לחץ על השק הדורלי ועוד 2 פריצות דיסק ב t7-8 בלט דיסק פראמידאני עם לחץ על השק הדוראלי והחוט וב t 8-9 בלט דיסק אחורי פראמידאני מימין עם לחץ על השק הדוראלי והחוט. כיום כאב מהצוואר עד כף רגל ימין וחולשה רגל ימין יותר משמאל. לציין ברקע טרשת נפוצה. מה אוכל לעשות על מנת לשפר את מצבי? מדוע פריצות הדיסק המרובות?

אין ספק שיש לך נטייה לפרוץ דיסקים. מאחר ומצבך לא פשוט יהיה עלי לבדוק אותך כדי לתת המלצות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק