נימול בפנים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

21/10/2012 | 21:17 | מאת: ענת

שלום ד"ר אני בת 35, בריאה בדר"כ, מלבד תת פעילות בלוטת התריס, אך בהוראת רופא ללא צורך בטיפול תרופתי. מזה כארבעה חודשים אני חשה בצד ימין בפנים תחושת רדימות (אך אין איבוד תחושה), שכוללת חצי אוזן, רכה, ולעיתים קור מעל העין. לעיתים מרבית התחושה היא נימול בלחי, חצי שפה ואף חצי לשון. ביומיים האחרונים התחיל לי גם נימול קל בלחי ימין. יש לציין שלעיתים אני חשה גם כבדות מסוימת בפה, אולי בלשון (קשה לי בדיוק לזהות את התחושות). הנימול לעיתים נפסק אך התחושה הכללית לא נעלמת כליל. שתי בדיקות נוירולוגיות היו תקינות. אני עדין חוששת, אולי כדאי לעבור בדיקת MRI. האם יתכן שאלו תסמינים שעשויים להעיד על התפתחות מחלה נוירולוגית? קראתי שלעיתים ניוון שרירים מתחיל בפנים ואני מבוהלת מזה מאוד. אשמח לשמוע את דעתך תודה מראש, ענת

29/10/2012 | 23:26 | מאת: ד"ר חן הלוי

אינני ידוע לגבי ניוון שרירים אבל יש בעיות מוחיות שיכולות להסתמן כל כגון גידולים שפירים. אם התסמינים ממשיכים אני מציע לך לעבור בדיקת הדמייה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח