תחושת סחרחורת בגיל 79

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

18/06/2020 | 18:50 | מאת: יעל

שלום, אימי החלה לססבול מסחרחורת זה קרה בלילה שרצתה לקום מהמיטה והרגישה את זה. יש לציין שזה עבר אך היא טוענת בהטיית ראש או שינוי תנוחה מרגישה לא הכי טוב. כמו כן מרגישה מידי פעם מעין חום בראש. אציין שהיא נוטלת מדלל דם מסתבר שיש לה אבחנה של TIA מהעבר. ובשנה האחרונה חלה ירידה בשמיעה והיא כעת בהליך של קבלת מכשיר שמיעה. טוענת גם על רעש רקע כנראה טנטון. קיבלה כדור מרופא משפחה בטא היסטדין. היום אצל רופא א.א.ג - רק הוציא חומר צמיגי מהאוזניים היא סובלת מתדירות רבה של הפרשה וכבר שמיעתה השתפרה. מעבר לזה לא בדק ואמר שהכל תקין. האם להערכתך יש לגשת לנוירולוג? קבעתי לה תור להולטר- שכן הרבה פעמים היא חשה דפיקות לב מוגברות ולפעמים חולשה ועשינו כמה פעמים אק"ג במפרפעה והכל תקין. היא הכי חוששת משבץ מוחי. כיצד להערכתך כדאי להמשיך את הברורף עם איזה רופא לאתר את הסיבה לסחרחורת. תודה

סהכ הסיפור לא נשמע הכי מתאים לשבץ אבל ברגע שיש גורמי סיכון ווסקולריים צריך לברר. שתמשיך לקחת מדללי דם ותעשה MRI מוח וCTA ראש וצוואר ואז שתגיע למרפאת שבץ באחד מבתי החולים הגדולים

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח