בעבר לא כאב הראש.....

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

07/06/2020 | 18:58 | מאת: ל

בשלושת החודשים האחרונים היו לי לחצים בצד ימין של הראש שהלכו ובאו כל שבוע בערך, הם מגיעים בד"כ כשאני יום לפני זה חווה סטרס ולחץ גדול, בעבר כשהייתי בלחץ כזה לא היו לי לחצים בראש, מה השתנה במהלך השנים? אני בת 45 בריאה.רזה ולא מעשנת

כאבי ראש הם תופעה מורכבת ומגוונת. בהחלט סטרס יכולה להשפיע על תדירות ואופי הכאבים. לעיתים שינויים הורמונליים יכולים לשנות את אופיה ועוצמתה של תסמונת כאבי ראש ואפילו להשרות תסמונת חדשה עבור המטופל/ת. מומלץ להיוועץ. בנוירולוג מומחה לכאבי ראש / רופא כאב

16/06/2020 | 08:19 | מאת: ס

הייתי אצל נורולוגית לפני חודשיים והיא הפנתה אותי לסיטי מוח, בהפניה כתוב לשלול סטרוק(שבץ) האם אלה סימפטומים לשבץ? או שזה ארועים מקדימים לשבץ? אני קוראת שבסיטי מוח יש קרינה מאד חזקה ואני רוצה לברר אם בגלל שיש לי אחת לשבוע- שבועיים לחץ לא חזק באיזורים הנ"ל יום אחד אחרי שאני חווה סטרס בגלל בעיות אישיות, האם עדיין יש צורך בלסכן את עצמי בסיטי עם קינה מייננת חזקה כ"כ? והאם אפשר לעשות MRI אפילו פרטי? כי אני מבינה שהרופאים לא שולחים לבדיקה כזו משום שהיא יקרה אז שולחים לסיטי.הנוירולוגית הוסיפה שהיא חושבת שזה גירוי עצבי, לא יגשתי עד כה לסיטי מוח משום שבכל פעם שקביתי תור ראיתי שהתסמינים נעלמו לשבוע שבועיים ולא רציתי לסכן את עצמי שוב עם הבדיקה אבל אז הגיע שוב פעם משהו אישי שהייתי חרדה ונכנסתי ללחץ ואז למחרת התסמינים שוב חזרו ואז שוב נעלמו, ואז היה משהו ששוב הכניס ללחץ ואז שוב וכך זה חוזר התהליך

18/06/2020 | 18:55 | מאת: בהצלחה

יכול להיות שיש לך מגרנות. מגרנות מתחילות לעיתים על רקע הורמונלי סביב גיל המעבר. מציעה לך לבדוק קשר כאב ראש למחזור החודשי. כאמור סטרס גורם לכאבי ראש. צריך לזכור שיש כל מיני כאבי ראש ולכן באמת לאבחן זה רק מול רופא. אני ארגיע אותך ואומר לך שאם את לוקחת אופטלגין וזה עובר אז כנראה זה סטרס או מגרנה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח