זרמים תחושת נימול בגוף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

11/04/2020 | 14:45 | מאת: אור

היי בת 37 בריאה אמא ל 4. לפני שבוע וחצי התחלתי להרגיש נימול בידיים וברגליים לסירוגין. קצת בלחיים . הייתי במיון בייעוץ עם המוקד. במיון עשו בדיקת דם תקינה. רק מאגרי הברזל נמוכים ונתנו לי כדורי ברזל. בדיקה נוירולוגית תקינה ללא צילום . אמרו שבגלל שזה מפוזר אז זה חרדה. נתנו לי כדור נוריוול חצי כדור ביום. זה עוזר בגדול. לא לוקחת כל יום. לפעמים הנימול ביד מופיע שמחזיקה את הפלאפון. לפני יומיים הנימול בגפיים עבר לי והיה לי רק בסנטר. אתמול למשל לקחתי את הכדור אז לא היה לי נימול. היום בבוקר מרגישה זרמים בראש מלמעלה וקצת מאחורה לא משהו שמפריע לתפקוד. ממש מוזר. יש לי השבוע בדיקה נוירולוג הרופאת משפחה נתנה לי הפניה. האם יש סיבה לדאגה,? איזה בדיקות לבקש?

הסיפור נשמע שפיר על פניו ובהחלט טוב שאת הולכת להיבדק על ידי נוירולוג. מה שחשוב לוודא הוא שאין חסר תפקודי באחת מהגפיים או ההליכה ושאין איזושהי הפרעה בשרירי הפנים. כל עוד אין חולשת שרירים ואין ירידה בתחושת כאב, מגע ובקואורדינציה אז נשמע על פניו שאין מקום לדאגה. לפי תוצאות בדיקת הנוירולוג יוחלט לאיזה בדיקות להפנות

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח