לאחר שיתוק עצב שלישי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

07/01/2020 | 16:49 | מאת: איתי

אובחנתי לאחר שיתוק עצב שלישי. כל הבדיקות המקיפות תקינות לרבות ct עם חומר ניגודי,mri ואנגיוגרם. בדיקות דם תקינות כולל שלילת מחלות אוטואימוניות. אין בעיות רקע. המצב כרגע שהעפעף הפגוע מתחיל להתרומם. אבל כששתי העיניין פתוחות האישונים לא מסתכלים לאותו כיוון והראיה כפולה ולא ברורה. כשעען אחת בלבד פתוחה אז הראיה בסדר. האם יש סיכוי לריפוי עצמי של הנזק הזה ותוך כמה זמן. ואם לא אז מה האפשרויות הטיפוליות? תודה

מציע להמשיך מעקב נוירואופתלמולוגי כדי להעריך את השיפור וסיכויי הההחלמה וכן לברר את המקור לארוע.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח