גיל 19 תוצאות emg לאחר חולשה ברגליים וכאבים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

15/12/2019 | 02:32 | מאת: אייל

שלום, אני בן 19 חייל בריא בדרך כלל אחרי תקופה שאני סובל מכאבים מרדימויות וחולשה בידיים וברגליים זה התוצאה של emg : cts -1 דו צדדי 2-הולכות הדגימו DL מוארך בידיים דו צדדי 3-וסטוס לטרליס ,טיביאליס,וסולאוס הדגימו דנרבציה איליופסאוס חלש מעט וTA חלש מעט דו"צ הכאבים ברגליים מתחת לברכיים מוחמרים בלילה בזמן שאני הולך לישון. מה זה יכול להיות דוקטור?

לא ניתן להתייחס לתצואות בדיקות עזר באופן פרטני מבלי לראות את הבדיקה עצמה וכמובן לבצע בדיקה נוירולוגית מקיפה. עליך לשוב עם תוצאות הבד'יקה לנוירולוג המטפל.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח