חולשה בידיים ובגליים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/05/2019 | 01:17 | מאת: לירון

שלום, לאחרונה יש לי תחושה של חולשה בידיים וברגליים לסירוגין כמו גם הירדמות השרירים התחושה היא בעיקר של ריפיון שרירים בעיקר ביד ימין מהכתף מטה עד האצבעות, ההרגשה היא כי אם אחזיק עפרון ביד ארגיש שהוא כבד לי, קבעתי תור לנוירולוג אך זה רק בעוד חודש וחצי אני לא סובלת מכאבים אבל התחושה לא נעימה כדאי לציין שאין לי עבר במשפחה של מחלות נירולוגיות ואני צעירה בת 30 אשמח לקצת תשובות... תודה לירון

לא ברור האם מדובר בחולשה אמיתית של שרירים או בתחושה של עייפות וחולשה כללית. כמו כן חשוב להבין את הפיזור האנטומי של החולשה, האם ישנן גם הפרעות תחושה ובעיקר לבצע בדיקה נוירולוגית. במידה והתור לנויורלוג מתעכב כדאי להבדק קודם על ידי רופא המשפחה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח