מועד נטילת לוסרדקס - בוקר או ערב?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/07/2016 | 09:12 | מאת: נטע

בגלל סחרחורות שנבעו אולי מנטילת לוסרדקס 50 עברתי למחצית המינון ונוטלת אותו בבוקר יחד עם קרדילוק. האם אפשר למינון המומלץ ע"י הקרדיולוג, של 50, ולקחת את הכסור בערב או לפני השינה? מה עדיף? הלוסרדקס ניתן כתוספת בלאיזון ל"ג ולטיפול בהפרעה דיאסטולית דרגה 2. ברגע: COPD ותיק, איסכמיה מוחית בכלי הדם הקטנים, ל"ג מאוזן תרופתית וכולסטרול מאוזן תרופתית. גיל: 69. 10 שנים ללא עישון.

את הלוסרדקס ניתן לקחת או בבקר או בערב ,אם את נוטלת אותו עם הקרדילוק יש לשים לב שלחץ הדם לא ירד יותר מדי.

28/07/2016 | 16:38 | מאת: נטע

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים