עזרה בבקשה לגבי הרגשות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/10/2020 | 07:46 | מאת: א.ר.

שלום בת 46 מטופלת בלותן 50 מג בגלל לחץ דם. יש התקפי חרדה בגלל פחד למות מהתקפ לב או דום לב אקג בוצע 3 פעמים תקין, אקו לב תקין. יש לי לחצים כאבים בחזה מידי פעם.רופאת משפחה שלי אומרת שזה בגלל חרדות. בליליה אני מתעוררת עם הרגשה של דופק מהיר שומעת את הלהב דופק מהר, דופק מגיע עד 85 מה לעשות?האם לפחד?איזה בדיקות לעשות? כדי להיגרע, שום כדורים להרגעה לא עוזרים. ביום חמישי פתאום בעבודה הרגשתי התקף כאב חד לשניה שתיים כמו סכין בבית החזה, חשבתי התקף לב. דופק עלה מהפחד, אבל זה חלף, יום לחמרת הרגשתי במהלך היום כאבים מתחת לבית החזה באמצע, הרופא אמר שזה לא לב אלה התכווצות קיבע, כי אני לא אוכלת כלום בגלל חרדות ודכאון.תעזור לי, איזה בדיקות לעשוות? אני מפחדת נורא ולא מתפקדת לא ישנה למרות שכולם אומרים שאני בריאה

בדיקות אין צורך לעשות הן לא פותרות את הבעיה. הפתרון היחיד הוא טיפול בחרדה .כמה שיותר מוקדם ובאופן הכי "אגרסיבי".

25/10/2020 | 07:57 | מאת: א.ר.

אתה חושב שאני לא צריכה לפחד מבעיה לבבית, זה תקוע לי בראש, אני הולכת לעשות אקו לב במאמץ כי מפחדת למות מבעיה לבבית

אני חושב שאת לא צריכה לפחד הבעיה שאת לא חושבת כמוני

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים