בדיקת א ק ג האם תקינה ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/01/2020 | 09:44 | מאת: דניאל

היי דוקטור בן 36 שוקל 88 ק''ג לא מעשן מזה שנתיים היה לי מקרה שנלחצתי ממנו (לא קשור לבריאות) וזה גרם לי לעליית דופק מטורפת , לא מדדתי אבל הרגשתי את הדפיקות בכל מקום בגוף ובאיזהשהו שלב היה לי לחץ ואי נוחות במרכז החזה משהו שלא חוויתי גם כשהדופק היה גבוה במשחקי ספורט. כעבור מספר ימים הלכתי לרופא משפחה ועשיתי אקג, להלן התוצאות , הרופאת משפחה אמרה לי לא רואה שום דבר חוץ קצת עליית דופק ואמקה עדיף לעשות. אקו ומבחן מאמץ! תגיד דוק אתה רואה משהו לא טוב בקרדיוגרמה?

23/01/2020 | 09:54 | מאת: דניאל

מקווה שהתמונה עולה

23/01/2020 | 12:00 | מאת: דניאל

בכל מקרה יעלה נתונים, אגב יש לי נתונים מלפני 7 חודשים גם, גם אז הרגשתי לחץ בחזה אבל לא הלכתי להמשך בירור, אז להלן נתונים גם של יולי שנה שעבר וגם של היום יולי 2019 QRS 92 QT/QTCBAZ 374/428 PR 126 P 100 RR/PP 764/759 P/QRS/T 44/101/32 NORMAL SINUS RHYTHM RIGHTWARD AXIS BORDERLINE ECG BPM 79 של היום QRS 90 QT/QTCBAZ 336/431 PR 124 P 92 RR/PP 604/606 P/QRS/T 46/105/33 SINUS RHYTHM WITH PREMATURE ATRIAL COMPLEXES WITH ABERRANT CONDUCTION RIGHTWARD AXIS BORDERLINE ECG BPM 99 קראתי קצת בגוגל והבנתי שיש לי איזה שהם פעימות מוקדמות חדריות או משהו כזה? קיצר דוקטור זה מסוכן? פעילות גופנית מאומצת מותרת?

23/01/2020 | 22:40 | מאת: דניאל

מנסה לעלות קובץ

קיצר,אק:"ג צריך לראות בעיניים ועם פעימות מוקדמות אפשר לעשות פעילות גופנית קיצר !

26/01/2020 | 08:47 | מאת: דניאל

דוקטור סליחה אם פגעתי בך באיזהשהי דרך עם הביטויים, חס וחלילה לא רציתי לפגוע, מעריך מאוד את מה שאתה עושה פה , אז בעצם לא ראית את הקובץ? והמספרים שרשמתי לא עוזרות לך בשביל להסביר לי מה האקג אומר? האם הוא תקין לדעתך

תקין

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים