ניטרוגליצרין שימוש במדבקות ותרסיס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/09/2019 | 01:03 | מאת: סיגלית

אבי בן 85 אחרי מעקפים 1994, סטנטים, cva וצינתור נוסף לפני 8 חודשים לאחר התקף לב. לפני כחודש התקף לב נוסף. לא ניתן לצנתר(הסיכוי לפתוח עורק קטן ביחס לסיכון, מוות אירוע מוחי ודיאליסות. לציין אלרגיה ליוד. הטיפול מדבקת ניטרו 10 מ"ג ל8 שעות . הבעיה, תעוקות עקב עליית לחץ דם פתאומית. שימוש בספריי איזוקט . שאלתי. 1. למעשה כל היום עם ניטרו הן כמדבקה והן בכדורים. בתשע בבוקר עד תשע בערב. לוקח פעמיים ביום קרדיולוק 5 מ"ג, בשמונה בלילה מונוקורד 20 ווזודיפ 10 . האם הגוף הסתגל לתרופות. תודה

מכל התרופות שציינת הגוף יכול להסתגל לניטרוגליצרין לכן מומלץ להשאיר כמה שעות ביממה ללא התרופה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים