מוות טרגי של רופא צעיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/01/2019 | 11:44 | מאת: אניה

שלום דוקטור, היום ראינו בחדשות את המקרה הטרגי על מוות רופא בבית חולים בלינסון..רשום כי הרופא בן 37 מת מדום לב במשמרת בתוך המחלקה.. בטוח ששמעת על זה. השאלה, מה לדעתך סיבה לדום לב לבחור כזה צעיר שבעצמו רופא ומתמחה בקרדיאולוגיה.. ומה הסיבה שלא הצליחו להציל אותו למרות שהיה בתוך בית חולים ליד ציוד של החיאה תודה

היות ואני מכיר גם את הרופא וגם את פרטי המקרה והיות והמקרה מאד מאד מאד כואב ומצער - אינני מעונין להיכנס בפורום הנוכחי לשאלות ששאלת.

31/01/2019 | 13:43 | מאת: אניה

תודה על היתיחסות. המקרה אכן טרגי וכואב אך השאלות חשובות כי מקרים כאלו מעוררת בטחון של ציבור מכוון שבית החולים אמור להיות מקום בטוח למקרים מסוג זה... לכן אשמח אם תתן הסבר כללי בלי להיכנס לפרטי פרטים תודה אניה

אכן גיל 37 הוא גיל צעיר אבל מחלת לב כמו טרשת עורקים יכולה להופיע גם בגיל כזה. מומלץ לכלל האוכלוסיה להיבדק ובעיקר למי שיש גורמי סכון כמו תורשה ,סכרת ,שומנים גבוהים ,עישון ,יתר לחץ דם, עודף משקל וחוסר פעילות גופנית.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים