לחץ בחזה בצד שמאל לחץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/09/2018 | 09:49 | מאת: לי

שלום דר בת 26.6 יש לי שני ילדים לפני כחודש חשתי לשבועיים לחץ בחזה צד שמאל הלחץ הוא בין הצלעות מעט מתחת לעצם הבריח האם שם ממוקם הלב ?? עשיתי כמה פעמים אקו לב בקופת חולים ולא נמצא דבר . אתמול בערב זה שוב קרה לי והייתי חסרת שקט פשוט נלחצתי ונכנסתי לישון כדרך בריחה מהמצב והלחץ . רופא משפחה סבור מאוד כי זה תסמיני חרדה אבל עדיין אני שומעת על נערים ונערות צעירים שקיבלו התקף לב וזה עוד יותר מכביד עליי . ההרגשה היא כמו נקודת לחץ ולא דקירות או שרפה . יש מקום לבצע עוד בדיקות או שהאקו לב מספיק ? מלבד התופעה הזו מרגישה מעט חולשה בידיים .

אני לא שמעתי על נערים ונערות צעירים שקבלו התקף לב... ממש לא. אני מניח שעשית מספר פעמים אק"ג ולא אקו לב - אם לא אז צריך לעשות לפחות פעם אחת אק"ג. מבלי לבדוק אותך, בהתרשמות אינטרנטית אני נוטה להסכים עם האבחנה של רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים