מום לב מורכב וחשד להטרוטקסיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/06/2018 | 22:02 | מאת: שיראן

שלום, הריון תאומים שבוע 19 אחרי ivf. בסקירה ו א.ס נוסף אותר מום לב מורכב av-canal וחשד להטרוטקסיה. גם הרופא אמר שהכבד והכיבה נמצאים הפוכים, הכבד במקום הכיבה והכיבה במקום הכבד. מה זה אומר?? האם זאת בעיה קשה?? הרופא אמר שיש סיכוי שהעובר לא ישרוד בבטן או לא ישרוד בחיים כי זה יעבור הרבה ניתוחים. כשהייתי בשבוע 12 עשיתי צילום שיניים האם יכול שזה השפיע על העובר??? אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, ומה שיותר קשה שהם תאומים, האם יש סיכוי שהפלה או אם העובר לא שרד בבטן ישפיע על השני?? מקווה שתסביר לי הכל. בשבוע הזה יש לי אקו לב

אכן מום לב מורכב באחד העוברים - עלייך להתייעץ עם קרדיולוג ילדים המתמחה במומי לב בילדים ,ויפה שעה אחת קודם !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים