איך אדם שלא מבין כלום בהשתלות וטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/06/2009 | 14:25 | מאת: מטופלת

יכול לדעת האם הטיפול שהוצע לו הוא הנכון, הטוב ביותר ועם הכי מעט סיכונים? אני לא מבינה כלום במושגים של השתלות, הרמת סינוס, עצם/לא עצם וצריכה לעבור עקירות והשתלות. אני צעירה (בת 40 כמעט) ורוצה פה מטופל ובמצב אסטטי טוב, קיבלתי הצעה מרופא שיניים שנראה טוב ומומחה, אבל בכל זאת חוששת מאוד. מה עושים? בוטחים בו ומתפללים לטוב??? תודה

שלום מטופלת, ראשית, מתיעצים עם רופא שמגיעים אליו דרך המלצות. שנית, מבקשים מהרופא רשימת טלפונים של מטופלים מרוצים ומשוחחים איתם. שלישית, מבקשים מרופא שנחשב בעיניך לטוב בתחומו לתת חוות נוספת על תוכנית הטיפול המוצעת. באם עוברים את שלושת השלבים בהצלחה ו"תחושת הבטן" טובה, נותנים אמון מלא ברופא ומבצעים הטיפול. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים