שיקום הפה ובונפוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/06/2009 | 12:41 | מאת: נלי

שלום רב, אני סובלת מסרטן שד ואמורה לקבל לזמן ממושך תרופות לחיזוק העצם, כרגע בונפוס. במקביל אני אמורה לעבור שיקום שיניים הכולל עקירות ושתלים. ולכן כרגע לא מקבלת את הבונופוס. שאלתי, כמה זמן אחרי ביצוע העקירה וההשתלה צריך להמתין לפני תחילת הטיפול בבונופוס? האם יש בעיה להתחיל בטיפול ואחרי כן להרכיב את הכתרים? האם הטיפול בבופונוס יפגיע בשתלים בהמשך? תודה רבה

שלום נלי, כנראה שהתרופה שייכת לקבוצה של תרופות הנקראות ביפוספונטים הדורשות משנה זהירות בעת צורך בהתערבות ניתוחית. כתבי בבקשה את שם התרופה בלועזית כדי שאוכל להתייחס בודאות. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים