עקירות, שתלים והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

09/06/2009 | 11:22 | מאת: רקפת

שלום ד"ר, אני בת 39 לא מעשנת, בריאה בד"כ אמורה להתחיל בימים אלו עקירות של 6 שיניים, שתלים והרמת סינוס (שיניים פנימיות). האם אני צפויה להיות במצב טוב תוך 10 חודשים (יש לי בר מצווה לבן שלי)? נכון שזה מתחיק לחשוב על זה, עם כל שאר הדאגות על הטיפול מהלכו וההחלמה, אבל מניסיונך, זה מספיק זמן להחלמה מלאה? תודה

שלום רקפת, ריפוי ראשוני וחזרה לשגרה תוך ימים לאחר הניתוח. שיקום לאחר הרמת סינוס כ 8-9 חודשים מאוחר יותר כך ש 10 חודשים גבולי. קיימות שיטות לזרוז האיחוי והקליטה של העצם המושתלת ואז השיקום רק לאחר 4-5 חודשים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים