הרמת סינוס כן או לא?

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/06/2009 | 15:20 | מאת: איריס

ד"ר שפירא שלום לך אני בת 38 וחסרות לי שיניים בלסת ימנית עליונה מס 14 ו 15 אחרי צילום ct הבנתי שיש לי עצם בעובי 10 מ"מ ו8 מ"מ האם עובי זה מספיק להחזיק את הבורג איזה בורג יש שהוא מינימלי מבחינת אורך אני מעונינת לעשות השתלה של שתי השיניים אבל להמנע מהרמת סינוס מאחר והעלות שלה גבוהה מאוד האם עובי כזה של 8-10 מ"מ מספיק על מנת להשתיל בורג ללא הרמת סינוס? בברכה ותודה מראש איריס

שלום איריס, גובה עצם של 8 עד 10 מ"מ עשוי להספיק להתקנת שתלים. עובי הלסת צריך להיות לפחות 5 מ"מ. קיימים שתלים של חברות מסוימות הדורשים פחות מ 8 מ"מ גובה. במקרה שלך גם אם צריך להוסיף עצם בגובה ניתן לבצע הרמת סינוס סגורה בעלות יחסית נמוכה יותר. מוזמנת לקרוא על כך באתר, הקישור בהמשך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים