שתלים דנטליים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

28/05/2009 | 18:33 | מאת: דויד

מחפש רופא שיניים שסיים הכשרתו הרפואית בארץ ומורשה ע"י משרד הבריאות לעסוק ברפואת שיניים. רצוי מחיר למבנה שתל וכתר ב2500 ש"ח וכתרים ממתכת חצי אצילה בסביבות 800 ש"ח

שלום דויד, רופאים רבים העוסקים בהשתלות למדו רפואת שיניים בארץ. כולם מורשים ע"י משרד הבריאות לעסוק ברפואת שיניים. אין אנו דנים כאן במחירים, אנו עוסקים רק בטיפול ומתמקדים בייעוץ לאיכות הטיפול המיטבית האפשרית. בהצלחה בחיפושייך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

30/05/2009 | 23:59 | מאת: דוד

תודה על התייחסותך העניינית והמקצועית. הארת את עיני לגבי טיב הטיפול. לצערי לא לכולם יש את האפשרות לממן טיפולים בעלויות גבוהות. אשמח לדעת מה העלות המשוערת לשתל+מבנה וכתר וכן עלות הרמת סינוס פתוחה בלסת עליונה. בתודה דוד.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים