צלקת בחניכיים לאחר הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/05/2009 | 22:38 | מאת: יובל

שלום, עברתי ניתוח הרמת סינוס לפני כשלושה שבועות אצל כירורג פה ולסת. לא הורגשו כאבים משמעותיים ולא היו סיבוכים כתוצאה מהניתוח. לפני מספר ימים הבחנתי כי באזור החיתוך של החניכיים נוצרה מעין רקמה צלקתית קטנה, המחברת בצורה אנכית בין החניכיים לאזור שמעליהם. פיסת העור החדשה הזו מורגשת כאשר אני מזיז את השפתיים באזור זה. האם צלקת זו תישאר? האם יש צורך לגשת לכירורג שיבדוק את האזור? האם ניתן להקטין בטיפול כלשהו את הצלקת? בתודה מראש, יובל

שלום יובל, האזור עדיין בצקתי וכן הצלקת מורגשת. תוך מספר שבועות תגליד ותורגש פחות, באם עדיין תשאר ותפריע להרגשתך ניתן להסירה בדרכים שונות. בעזרת שימוש במכשיר לייזר CO2 עדיף. הפעולה קלה וכמעט לא מורגשת. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים