שאלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/05/2009 | 16:37 | מאת: נטליה

עברתי הרמת סינוס,השתלת שיניים וחשיפה של לסת עליונה. כעת אני בשלב השיקום לאחר מדידה ראשונה. מצב הפה תקין ואין כמעט רגישות. אני מתלבטת האם אני יכולה לחזור לשחות בבריכה ציבורית מחשש של זיהום מהמיים. מה דעתך?? תודה על תשובתך.

שלום נטליה, באם כבר נלקחות מידות לביצוע שיקום, השתלים אצלך כבר נקלטו מזמן והחניכיים הבריאו והם אוטמים היטב את אזור העצם בו נמצאים השתלים. את במצב בריא כפי שהיית לפני התקנת השתלים ורשאית לבצע כל שעשית קודם כולל שחיה בבריכה ציבורית. חג שמח, בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים