עזרה דחופה בקשר להשתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

25/05/2009 | 22:21 | מאת: אורית

שלום שמי אורית אני בת 45 חולה סכרת ממוצעת - לא לוקחת אינסולין רק גלובן. יש לי בעיה חמורה בחניכיים -דלקת,כיסים, ונסיגת חניכיים איומה... השיניים מאוד בריאות. הבעיה שלי שאין לי כבר בחלק מהשיניים עצם והשיניים מתנדנדות . ניגשתי למומחים וליועץ ממכבי אבל הסכום הוא ענקי לטיפול הבעיה קרוב ל60.000 שקל. מכיוון שהם עושים תוכנית מלאה לפה מושלם. אני מעוניינת כרגע לטפל בבעיות העיקריות. אני מודעת לזה שאני אמורה לעקור בין 5-6 שיניים לעשות השתלת עצם וכתר/שתלים. אני פניתי גם לאסותא אבל משום מה כולם רוצים לעשות את התוכנית המלאה לפה מושלם ולא באמת בדברים הדחופים. בבקשה עיזרו לי או המליצו לי על מומחה לחניכיים שבאמת מוכן לנסות ולעזור לי להציל את השיניים הבריאות. אני גרה באזור המרכז תודה רבה :)

שלום אורית אכן כדאי ורצוי לטפל בכל הפה, יש להכין תוכנית טיפול כוללת אך בהחלט ניתן לטפל בשלבים. לרצונך בהחלט משקל משפיע. קיימות כיום שיטות לטיפול בשיניים ניידות המתבססות על השתלת עצם סביבן למניעת עקירתן. הטיפול מתאים לחלק מהמקרים ומיושם בהצלחה רבה במקרים הנכונים. יש לי על כך מעקב של כבר 6 שנים והתוצאות מאד מבטיחות. באם תפני אלי באימייל הפרטי דרך האתר המופיע בהמשך אנסה לעזור או להפנותך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים