העמסה לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

17/05/2009 | 11:36 | מאת: צביקה

אני אמור לעבור השתלת שיניים אצל מומחה. מתוך 4 שתלים שן אחת אמורה לעבור עקירה יש בשן דלקת לפי הצילום. מומחה אמר לי שיתכן ויוכל לשים שתל לאחר שיעקור את השן וינקז את הדלקת כולל העמסה. אני די חושש מה דעתך בבקשה

שלום צביקה, קיימת אפשרות לעקירה והשתלה מיידית במקרים רבים. באם מדובר רק בדלקת בהחלט אפשרי, באם האתר מזוהם ומריש מורסה, פחות מומלץ. העמסה מבצעים כאשר לשתל יציבות ראשונית גבוהה מספיק על מנת לאחוז בכתר בצורה יציבה. השאלה כאן האם קיימת מספיק עצם לכך לאחר העקירה. במקרים מסויימים אפשרי. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים