השתלת עצם וכאב

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

13/05/2009 | 13:20 | מאת: מירי

אני צריכה לעבור השתלת עצם. קראתי והבנתי את הפרוצדורה והרופא הסביר לי. הפחד שלי הוא יותר מהכאב אחרי הניתוח. האם מדובר בכאבים מאוד חזקים או כאב שניתן להתגבר עליו עם משככי כאבים? אני יודעת שכאב זה הרגשה אינדיוידואלית, אבל אשמח לתשובה

שלום מירי אכן כאב הוא הרגשה אישית ושונה בין המטופלים. בדרך כלל נושא הכאב אינו מהותי בהשתלות עצם היות וניתן לשלוט בו ביעילות בעזרת משכחי כאב.הבצקת (הנפיחות) יותר משמעותית וגם על רובה מתגברים ביעילות תרופתית. זאת בבהנחה שהעצם המושתלת אינה נקצרת מאתר אחר בגופך שכן אז פשוט כואב במקום נוסף. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים