שיקום הפה על השתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/05/2009 | 23:38 | מאת: טל

יש לי שתלים עם הוספת עצם והרמת סינוס 16,15,14,13,11,23,24,25,26 .28,22,21 שיניים הטבעיות שלי.אני לא רוצה שכל הכתרים יהיו מחוברים.אם אפשרי לחלק לכמה חלקים?או שתלים חייבים להיות מחוברים?

שלום טל, כיום, בשיקום לסת שלמה, אין מחברים שיניים טבעיות לשתלים בגשר משותף. מבצעים שיקום בעזרת כתרים לשיניים טבעיות בנפרד מהשיקום המבוצע על גבי השתלים. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים