הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/05/2009 | 10:45 | מאת: תמר

בעלי החל טיפול לקראת השתלה, כעת קיבל תשובה מצילומים שהוא צריך לעבור לפני כן תהליך של הרמת סינוס, מדובר על החלק העליון. מה הוא תהליך זה של הרמת סינוס?

תמר שלום, הרמת הסינוס היא פעולה כירורגית הנחוצה להוספת עצם במימד האנכי של הלסת כאשר קיים חסר בגובה עצם הלסת לצורך התקנת שתלים. את מוזמנת לקרוא עוד בכתבה שכתבתי המופיעה כאן באתר במדור רפואת שיניים על הרמת סינוס. פירוט רב יותר והסברים לשאלותיך כולל הצגת מקרים קלינים שביצענו תוכלי למצוא באתר שלי שכתובתו בהמשך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים