עיבוי עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/05/2009 | 10:44 | מאת: נתי

שלום רציתי לשאול אני צריכה לעשות 3 שתלים בהעמסה מידית ויש לי עצם רק לא מספיק בעובי הרופא אמר שצריך לעשות עיבוי עצם ? מה זה אומר האם זה פעולה ניתוחית? ומה ההבדל בין עיבוי להרמת סינוס תודה ויום טוב

שלום נתי, עיבוי עצם היא בהחלט פעולה ניתוחית. מבוצעת כאשר חסר עצם במימד האופקי של הלסת. קיימות מספר שיטות לביצוע. באם מבוצע על ידי רופא מיומן, התוצאה בדרך כלל מאפשרת התקנת שתלים באותו אזור. בחלק מהמקרים מבוצע יחד עם התקנת השתלים. הרמת סינוס מבוצעת כאשר קיים חסר עצם במימד האנכי. הפעולה יותר מורכבת, התוצאות טובות, בהתאם למיומנות ונסיון הרופא המבצע. את מוזמנת לקרוא עוד בכתבה שכתבתי המופיעה כאן באתר במדור רפואת שיניים על הרמת סינוס ועיבוי עצם הרכס. פרוט רב יותר והסברים לשאלותיך תוכלי למצוא באתר שלי שכתובתו בהמשך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים