כאבים אחרי ההשתלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

09/05/2009 | 23:47 | מאת: ליאור

ד"ק שלום. עברתי עקירה ואחר 3 חודשים, עברתי השתלה. ההשתלה הייתה: הרמת הסינוס, יצירת מבנה. (בלי כתר כרגע) העיניין פה שמאז אני סובל מכאבים ונכון לעכשיו כבר שישה ימים שלא עוברים! שום תרופה נגד כאבים לא עוזרת: אדוויל, נרופן, אובופן. אני כבר מתחיל לחשוב שאני אחייה עם הכאב! אני לא יודע מה לעשות ונראה שלצוות הרפואי שעשיתי שמה, לא יודע מה לעשות. זה כאבים שלא עוברים בכלל. הכדור של אובופן היחיד שמחליש, אבל לא מעלים את הכאב, שאר הכדורים לא עוזרים. אני כבר לא יודע מה לעשות עם הכאבים האלה. מתי הם אמורים לעבור?!

ליאור שלום, קשה לאבחן בלי לראות אותך וגם איני מבין מה בדיוק בוצע לך בנוסף להרמת הסינוס. עקרונית, באם הכאב החל יומיים לאחר ההשתלה, כנראה שמקורו בדלקת של העצם, עליך ליטול אנטיביוטיקה כפי שנרשמה לך, ותרופות משכחות כאבים, בדרך כלל הכאב חולף תוך 10 ימים. על הרופא המטפל בך למצוא לך משכך כאב יעיל ומתאים לך. החלמה מהירה, בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים