השתלות שיניים אחרי טיפולים כימותרפים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

07/05/2009 | 14:50 | מאת: דפנה

שלום רב לפני כשנתיים עברתי טיפולים כימותרפים והקרנות עקב גילוי סרטן שד. מכיון שאני מקפידה על שיניים בריאות האם חלה איזו שהיא מגבלה לטיפול הבא שהוא השתלות שיניים.מצבי הבריאותי תקין והבדיקות מראות זאת. בברכה דפנה

שלום דפנה, בהנחה שההקרנות שקיבלת כוונו לאזור החזה בלבד, וכן שהשפעת הטיפול הכימוטרפי חלפה מזמן, אין להבנתי ולעניות דעתי מניעה או מגבלה לטיפולי שיניים, כולל טיפולים כירורגים והשתלות. כדאי לידע ולקבל את אשור הרופא המבצע מעקב עליך בנושא השד. מאחל לך רפואה שלמה, בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים