הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/11/2016 | 17:19 | מאת: גאיה

עברתי לפני כמה ימים הרמת סינוס ופתאום התחיל לי גם נזלת הגיוני שהניתוח גרם לזה? האם יש משהוא שניתן לייבש להקל על המצב כי גם פוחדת לנגב בינתיים משתמשת בטיפות מה עוד אפשר פוחדת שייעשה נזק למקום?

שלום גאיה, ניתוח להרמת סינוס היא פעולה כירורגית וכל ריפוי לאחר פעולה כירורגית מלווה בדלקת. זה חלק מהריפוי שכן הדלקת מרכזת באזור הניתוח תאים שתפקידם להתחיל את תהליך הריפוי. הדלקת מלווה בבצקת, שהיא נפיחות של הרקמה במקום. הסינוס מחובר לאף, לכן מעט נזלת לאחר הרמת סינוס הגיונית. אם יותר מכך או יותר ממספר ימים מועט כדאי לדבר עם הרופא המנתח. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים