שאלות לגבי חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/10/2016 | 09:16 | מאת: שרית

רציתי לשאול האם במקרה של שתל בלסת עליונה קוברים את השתל מתחת לחניכיים שאצטרך חשיפת שתל ומהי הפרוצדורה של חשיפת שתל מה עושים בדיוק והאם היא כרוכה בכאבים חזקים שוב אחרי , והאם זה שוב כולל תפרים ושמירה על צחצוח ואכילה רכים ומהשלב הזה כמה זמן אחרי מתחילים בשיקום.

שלום שרית, סיבות רבות להעדפת כיסוי השתל ברקמת חניכיים כדי לאפשר לו ריפוי אופטימלי בלי הפרעות. החשיפה היא ניתוח חניכיים קטן יחסית, לעתים בלי צורך בתפרים. ההחלמה מהירה ויחסית כמעט ולא כואב. אפשר לאכול רגיל אחרי כדאי להימנע מאוכל או שתיה חמה ליום אחד. לעתים צריך כיסוי אנטיביוטי לכמה ימים. כדאי שטיפות פה לכשבוע. בהצלחה, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים