טיפול לפני הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

29/09/2016 | 18:37 | מאת: שירה

אני אמורה בעוד חודש בערך לעבור ניתוח הרמת סינוס האם כדאי להשתמש כבר עכשיו מפחד שאתקרר מפאת שמתחיל להיות חם / קר טיפות/ ספריי לאף , תרופות או אפילו ויטמינים שישמרו עליי שאגיע לגמרי בריאה לניתוח.

שלום שירה, למתרפא בריא אין בדרך כלל צורך בהכנה תרופתית לתקופה ארוכה טרם הרמת סינוס. אפשר להתחיל כיסוי אנטיביוטי יום או ערב קודם. כדאי טיפול מכין אצל השיננית כשבועיים קודם. בהצלחה, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים