ממברנה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

25/09/2016 | 19:00 | מאת: נועה

אני אמורה לעבור שתל בשן טוחנת עליונה הרמת סינוס סגורה וגם ממברנה רציתי לדעת מה אומר הרמת סינוס עם או בלי ממברנה ולמה כאילו מחולק בנפרד בהסבר ולפעמים גם במחיר אודה על ההסבר ?

שלום נועה, הממברנה היא כרום דק של רקמת קולגן המונחת מעל שכבת העצם המושתלת ומפרידה בינה לבין רקמת החניכיים המונחת מעליה. תפקידה למנוע חדירת רקמת החניכיים לעצם המושתלת וכך לאפשר לעצם להיקלט ולהיות חלק מהעצם הקיימת בלי הפרעה. היא מונחת בדרך כלל לכיסוי הפתח לסינוס הנעשה בהרמת סינוס פתוחה. אין בה צורך בהרמת סינוס סגורה אם מהלך הניתוח תקין. בהצלחה, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים