השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/05/2009 | 11:07 | מאת: מאיר

עקב צינטור והחדרת סטנצים . אני מטופל באספירין(קרטיה) סימוביל ונורמיטן. האם עלי להפסיק לקחת קרטיה 5 ימים לפני השתלת שיניים והשתלת עצם .לבקשת רופא השיניים שלי?או רק להפחית את המינון זמנית עד לאחר הטיפול.ומדוע?

שלום מאיר, הפסקת נוגדי הקרישה צריכה להיות 10 ימים לפני התערבות כירורגית מהותית.אין משמעות מספקת להפחתת המינון.חייב תאום ואישור קרדיולוג מטפל. במרפאתי ממשיכים ליטול קרטיה בניתוחים להתקנת שתלים ובמרבית הניתוחים להשתלת עצם. מפסיקים לפני הרמת סינוס בדרך כלל. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים