פחד מהשתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/05/2009 | 11:03 | מאת: חנית

בת 39 והשיניים מוזנחות בגלל פחד מטיפולי שיניים. התחלתי בסדרת טיפולים ושיקום הפה מחדש למרות הפחד אחרי שיכנועים רבים והסחת דעה. אני חייבת לעבור 2 השתלות עצם ואני חרדה מאוד מהכאב. אני מעוניית לעבור את התהליך בהרדמה מלאה האם התהליך מהווה סיבוכים לאחר הרדמה אבקש את עצתך בנושא תודה רבה

שלום חנית, אין סיבה לחשוש מהכאב. ניתן לשלוט בו בעזרת משכחי כאב ביעילות. הטיפול בהרדמה מלאה או בסדציה עמוקה יכול לעזור לך. הסיכונים בהרדמה מלאה נמוכים ויוסברו לך על ידי המרדים בשלבים המכינים של הניתוח. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים