אני צריך ייעוץ לגבי השתלות עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/05/2009 | 08:58 | מאת: סובלת

אני צריכה לעבור השתלת שיניים לאחר פנייה לרופא השיניים התברר לי שעליי לעשות 16 שתלים (8 בלסת עליונה+8 בלסת תחתונה) האם אין אפשרות לבנות גשר על 4 שתלים בכל לסת ועם זה להרכיב את הגשר? האם מומלץ לעשות את כל השתלים בפעם אחת עם הרדמה מקומיתכללית? האם יש צורך בבדיקות ספציפיות לפני התחלת הטיפול (אני בת 55)

שלום לסובלת, עקרונית, ניתן לבצע שיקום על רק 4 שתלים בכל לסת, אז העבודה חייבת להיות מוברגת. מיקום השתלים קריטי להצלחה ודורש הקפדה על כל הפרטים הקטנים בטיפול. אפשר לבצע בהרדמה מקומית או כללית, על פי רצונך. מספר הפעמים גם בהתאם לרצונך בדרך כלל. בדיקות כלליות עושים לפני הרדמה כללית. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים