אורך חיי ם של השתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/09/2016 | 02:27 | מאת: שרון

למיטב ידיעתי אורך חיי השתל הוא בממוצע 10-15 שנה. מה קורה אחר כך ? גם אם זה יחזיק יותר, מה קורה כשזה לא מחזיק ? חייב לעבור לתותבת או שצריך לעשות שתלים אחרים, או שפשוט מחליפים את השיקום שמעל ?

שלום שרון, אורך חיי שתל איכותי שהותקן נכון ושוקם נכון, הרבה יותר מעשר או חמש עשרה שנה. עקרונית אין לו "תאריך תפוגה". כישלונות עלולים להיות בכל שלב ואצל כל רופא וכל מטופל אך הם צריכים להיות יחסית נדירים ובאחוזים בודדים אפילו לאחר שנים רבות. במרפאתי רוב מוחלט של השתלים שהותקנו שורדים כבר אפילו שלושים שנה. אם שתל נכשל, יש לתקן את העצם באותו מקום להמתין ולהתקין חדש ולשקמו עם מבנה וכתר פעם נוספת. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים