שתל ואבנית מה כדאי לעשות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

28/06/2016 | 20:18 | מאת: שירה

יש לי אבנית מרובה יותר מתמיד שמציקה וצריכה ניקוי , כרגע יש לי תור לאוגוסט אני מנסה להקדים השאלה אם כדאי בגלל הסיבה הבאה אני כנראה אמורה לעבור שתל בספטמבר והשאלה היא לסבול עוד חודש עם אבנית ושהפה יהיה יותר נקי לקראת התקנת השתל או עדיף אם ימצאו לעשות את הניקוי בקרוב ואז זה יהיה כבר חודשים - חודשיים וחצי אחרי הניקוי ככה שלהתקנת השתל לא כל כך נקי אז מה כדאי לדעתך?

שלום שירה, חודש ההבדל לא ממש משנה, כדאי לעבור טיפול אצל השיננית לפני התקנת השתל. אם כמות האבנית כה רבה עשי עכשיו ופעם נוספת לפני התקנת השתל. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

28/06/2016 | 23:38 | מאת: שירה

אבנית גדולה אבל בדרך כלל זה לא קורה משהוא חריג או השתנה אז לעדיף קרוב לשתל עדיף ומקסימום אם כמות גדולה יותר תעשה קצת יותר זמן מתמיד כי בינתיים ואחרי הניקוי קרוב לשתל באמת אקפיד לנקות טוב ?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים