השתלת עצם והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

19/05/2016 | 19:29 | מאת: שירה

רציתי לשאול מה ההבדל בין השתלת עצם והרמת סינוס ומתי יודעים אם צריך או לא משהוא משניהם להתקנת שתל?

שלום שירה, הרמת סינוס היא פעולה של השתלת עצם ברצפת הסינוס המקסילרי לצורך הגדלת המימד האנכי של עצם הלסת. לאחר העקירה עושים צילום רנטגן עדיף סיטי המדגים את המצב הקיים ומראה את עובי וגובה העצם הקיימת. על פיו מחליטים אם יש צורך בהשתלת עצם או הרמת סינוס. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים