זמן המתנה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

01/05/2016 | 18:18 | מאת: רוית

רציתי לשאול האם זמן השיקום לאחר החדרת שתל בלסת עליונה שמעתי שזה יותר זמן מלסת תחתונה והאם זה משנה גם את סיבת העקירה שהיתה לפני שהתקינו את השתל וגם אם עשו גם השתלת עצם ואם לא עשו גם יש הבדל בין לסת תחתונה ועליונה ואם כן כמה? וגם האם עושים בדיקות/ביקורות בזמן ההמתנה?

שלום רוית, מבנה העצם שונה בין שתי הלסתות. התחתונה צפופה יותר, לכן זמן ההמתנה קצר יותר. כשלושה חודשים לעומת כארבעה חמישה בלסת עליונה. אם עושים השתלת עצם או הרמת סינוס ההמתנה ארוכה יותר בעוד חודשיים שלושה. כדאי ביקורת כל חודש. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים