שתל והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

25/04/2016 | 17:45 | מאת: יעל

עברתי עקירה לפני כמה ימים הכאב לא מה שהיה אבל המקום עדיין מאוד רגיש מדוברת בשן טוחנת עליונה מתי הרגישות אמורה לפחות באופן משמעותי ,מתי אפשר לצחצח רגיל כי כרגע פוחדת. שאלה שנייה כמה זמן בדרך כלל מחכים בין עקירה לשתל בלסת עליונה והאם יש הבדל בין הלסתות ואם מחכים קצת יותר יהיה נזק כי פשוט זה יוצא שנכנסים לקיץ. דבר שני אם לא אמרו על השתלת עצם סהיר להניח שלא אצטרך או שיכול להיות שמגלים אח"כ בבדיקה או בצילום ? כי נאמר לי שהרבה פעמים בטוחנת עליונה כן צריך השתלת עצם. אודה על תשובות ועזרה.

שלום יעל, הכאב צריך לחלוף תוך מספר ימים חמישה עד שבוע. אפשר לצחצח כשמפסיק הכאב. מחכים כשלושה חודשים לאחר העקירה טרם התקנת השתל. אפשר להמתין יותר אך, חודשיים אחרי מתחילים לאבד מעט עצם. בצילום יראו אם קיים צורך בהוספת עצם. עדיף צילום סי טי. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים