גשר על גבי שתלים - האם לא עדיף כתרים?

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

01/03/2016 | 22:33 | מאת: מירה

הוצע לי על גבי שני שתלים 24-25 לשים גשר של 4 שיניים עד שן 27 (שן 26 חסרה) השאלה למה לשים גשר אם אפשר לשים 2 כתרים על 24 ו 25 ? שן 26 ו27 בקושי נראות גם בחיוך רחב מאוד... אני גם חוששת ששן מס 27 לא תחזיק מעמד הרבה זמן. ואז צריך יהיה שוב להוריד את הגשר בתודה

למירה שלום, אין מחברים יותר שתלים עם שיניים טבעיות לגשר אחד. השיניים יכולות לזוז , לשתלים אסור לזוז. יש לשקם שתלים בנפרד ושיניים בנפרד. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים