הרמת סינוס סגורה או אוגמנטציה עם בניית רכס.

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/02/2016 | 13:18 | מאת: אמיל

רופא שיניים שלי המליץ לעשות 8 שתלים ב לסט עליונה וגם לבצע הרמת סינוס סגורה וגם אוגמנטציה עם בניית רכס. מה האבדל בין שני הפרוצדורות האלו ? תודה.

שלום אמיל. כשחסרה עצם בלסת עליונה בחלק האחורי אפשר להוסיף עצם לחלק החיצוני של הלסת כלומר לכוון הלסת התחתונה. פעולה זאת נקראת אוגמנטציה אנכית. כשמוסיפים עצם מעל הלסת, שם נמצא הסינוס המקסילרי, קוראים לפעולה הרמת סינוס. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים