שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

28/12/2015 | 23:25 | מאת: גילה

שלום רב דר הופנתי כי סמייל כללית לפה ולסת בבית חולים להשתלת בלוק עצם הרמת סינוס כלה כתוב בהפניה כמה עולה דבר כזה אני לכ צפיתי לעשות בבית חולים צפיתי לעשות את סה בקופת במעל אבל הם לא עושים תודה מראש

שלום גילה, כבר עניתי לדנה בדיוק בשאלה זהה, אך אענה שנית. כשמשתילים בלוק עצם יש צורך לקבע אותו כדי לייצבו עם ברגים לתוך עצם קיימת. אם צריך הרמת סינוס זאת אומרת שאין מספיק עצם מתחת לסינוס. השתלת בלוק עצם נעשית בדרך כלל כשצריך להוסיף עצם במימד האנכי מתחת לסינוס. אם צריך הרמת סינוס בנוסף, כדאי לעשות את הרמת הסינוס כמה חודשים מוקדם יותר היות שלתוך עצם זאת יש לקבע את בלוק העצם. עליך לשאול במחלקת פה ולסת אליה הופנית את כל השאלות המתאימות. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים