שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

22/12/2015 | 15:38 | מאת: דנה

שלום רב אני עושה הרמת סינוס פתוח הפקיד חייב אותי גם בהשתלת חניכיים אין קשר בן הדברים נכון?

שלום דנה, אין קשר בין הרמת סינוס פתוחה להשתלת חניכיים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

28/12/2015 | 22:13 | מאת: דנה

דר שלום בסוף אני צריך בלוק עצם והרמת סינוס נשלחתי לבית חולים בבקשה כמה זה אמור לעלות בתור אחת שיש לה מושלם פולוניום אני במתח בבקשה כמה יעלה תודה

30/12/2015 | 15:19 | מאת: דנית

בבקשה אני במתח לא מצליחה לישון כמה לוקחים בבית חולים מאיר לפחות סדר גודל אני צריכה גם תוספת עצם גם הרמת סינוס תודה בבקשה אפילו בערך אולי ישתלם לי לעשות באופן פרטי אני לא עובדת תודה

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים