הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/09/2015 | 11:32 | מאת: צרעה

האם ניתן להשתיל עצם ללא הרמת הסינוס..? האם הרמת הסינוס זהו הליך חד פעמי בחיים..? האם קיים חשש לסיבוך במערות הפנים כתוצאה מהרמת הסינוס..? האם יש סימוכין מקצועי לניתוח ואישורים מהרשויות..? תודה

שלום צרעה, לשאלותיך: ניתן לעשות השתלת עצם ללא הרמת סינוס, הכל בהתאם למקרה ולצורך הרפואי. אפשר לבצע הרמת סינוס נוספת במידת הצורך. מערת הפנים היא הסינוס המקסילרי ואת רצפתו מרימים כאשר מבצעים הרמת סינוס. הרמת סינוס ידועה ומבוצעת בעולם עשרות שנים עם הרבה תיעוד מדעי תומך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים