כיס מעל שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

19/08/2015 | 09:59 | מאת: אורה

מדובר בשתל של שתי שיניים שמחוברות זו לזו מלפני כ10 שנים. מעל השתל נוצר כיס ותופעותיו- דימום וריח רע על אף הניקוי האינטנסיבי. הדלקת היא בעיקר מעל שתל אחד שהוא אחרון בלסת העליונה. נערכו התיעצויות ומה שהוצע בסוף הוא קודם כל הסרת השתל האחרון. האם זה נראה לך הפתרון הנכון? תודה

שלום אורה, שתל עם כיס כפי שאת מתארת יש להוציאו. שלום יפה, הלחץ כנראה עקב בצקת בתוך הסינוס. בדרך כלל חולפת תוך מספר ימים. כדאי לדבר עם הרופא המנתח. הרמת סינוס היא סוג של השתלת עצם. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים