שן 26

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/07/2015 | 23:34 | מאת: רונית

האם ניתן להציל את השן? היא עברה אמפוטציה ונתגלה כעת שבר בשורש אחר ? כאשר בוצע אמפוטציה הושתל גם עצם. האופציה כעת היא הרמת סינוס השתלת עצם ורק אחר כך השתלה האם ניתן להשתיל עצם במקום שכבר עבר השתלת עצם בעבר? האם זו צריכה להיות בדיוק אותה העצם ?

שלום רונית, כדי שאוכל לדעת לענות לשאלתך עליך לצרף צילום רנטגן. עקרונית, ניתן להוסיף עצם ולעשות השתלת עצם נוספת באתר שבו הושתלה עצם בעבר. העצם יכולה להיות מסוגים שונים בהתאם לצורך הקליני במקרה שלך. אפשר עצם שונה מהקודמת רק שצריכה להתאים לצרכים הקליניים למקרה שלך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

15/08/2015 | 13:27 | מאת: yafalayani

עשיתי הרמת סינוס לפני שלושה ימים ועדין אני לא יכולה להתכופף ויש לי לחץ בעין כמה זמן זה ימשך. ושאלה האם הרמת סינוס והשתלת עצם זה אותו דבר?

שלום יפה, הלחץ כנראה עקב בצקת בתוך הסינוס. בדרך כלל חולפת תוך מספר ימים. כדאי לדבר עם הרופא המנתח. הרמת סינוס היא סוג של השתלת עצם. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים